Peluang Perniagaan Dengan BondaMama, Sertai Program Franchise Pusat Pembangunan Awal Kanak-Kanak BMKC

Jadilah sebahagian Dari Pusat Pembangunan dan Pendidikan Awal Kanak-Kanak BondaMama Kids Centre (BMKC) melalui program FRANCHISE BONDAMAMA.

Apabila anda menjadi franchisee BondaMama Kids Centre (BMKC), ianya adalah permulaan untuk kerjaya dan bisnes yang baik  serta profesional.

Dengan lebih dari  15 tahun kepakaran, kami meneruskan setiap langkah pembukaan cawangan baru dengan usahawan yang berpotensi. Dari hari pertama anda meneroka peluang  keusahawanan dengan BondaMama, pasukan Pusat Sokongan Usahawan kami menawarkan sokongan  dengan latihan, pemasaran, sumber manusia, operasi, pembangunan perniagaan, komunikasi dan banyak lagi.

Pakej latihan dan sokongan komprehensif kami termasuk:

•Sistem yang lengkap dan terperinci di bina atas amalan terbaik hasil pengalaman lebih 15 tahun operasi BondaMama

•Ahli pasukan BondaMama yang dedikasi merancang dan membantu dalam setiap langkah proses pembukaan taska baru hasil dari pelan perniagaan, kajian pasaran, pemasaran dan perasmian.

•Latihan yang komprehensif dan sokongan yang berterusan membantu memberikan tumpuan kepada  kepada pemilik cawangan kami sentiasa dalam keuntungan dan kejayaan keseluruhannya sebagai pemilik taska.

•Model perniagaan ini telah terbukti  membantu usahawan sebagai pemilik perniagaan, untuk mencapai matlamat.

Kami menjemput anda mengisi BORANG DISINI untuk menjadi franchise BondaMama.